Verbouw/Renovatie


Verbouw en renovatie garanderen, als het goed is, een duurzame investering in onroerend goed, zodat dit weer voldoet aan de actuele kwaliteits- en veiligheidseisen. In Stanza Bouw BV vindt u een deskundige partner, zowel tijdens het voorafgaande denkproces als in het daaropvolgende uitvoerende stadium. Bij Stanza Bouw BV kunt u vertrouwen op realisatie binnen het afgesproken tijdspad en budget. Volgens de kwaliteit die u van Stanza mag verwachten.

Drie voorbeelden uit de praktijk:Heiloo
Winkelcentrum 't Loo

Modern en actueel, dát was het allereerste wensenpakket voor renovatie van winkelcentrum 't Loo waarmee Stanza Bouw BV werd benaderd door de eigenaar. Creatief meedenken over de renovatiemogelijkheden was voor ons méér dan een mooie uitdaging. Inmiddels is de klus geklaard en heeft 't Loo een opvallende 'facelift' ondergaan. Na deze bouwkundige verjongingskuur heten meer dan 40 winkels en eetgelegenheden de bezoekers warm welkom voor de dagelijkse boodschappen in een plezierige sfeer, veelzijdig winkelen en wie weet daarna elkaar ontmoeten in een van de horecagelegenheden. Supermarkt, slagerij, delicatessenwinkel, wijnspeciaalzaak, vishandel, brood- en banketbakkers, dames- en herenmode, opticien, juwelier, bloemist, drogisterij. 't Loo heeft het! Stanza Bouw BV is blij dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen voor kwalitatief en stijlvol genieten.

Amsterdam
Gustav Maherlaan Amsterdam

Voor onze relatie eigenaar Bouwinvest en beheerder VB&T te Amsterdam hebben wij in het atrium van het gebouw Sumnmertime 11 en 12 roterende spiegels opgehangen. Naast de montage was Stanza Bouw BV ook verantwoordelijk voor de uitstraling en constructie wat wij met onze bouwpartners in nauw overleg met opdrachtgever en arcitect hebben gedaan.

Amsterdam
Hamontstraat Amsterdam

Voor onze relatie eigenaar Bouwinvest en beheerder MVGM Amsterdam hebben 12 stuks entree gerenoveerd van het complex Hamontstraat te Amsterdam . Dit project kenmerkende zich door juiste keuzes van materialen, perfecte samenwerking door ons bouwteam met de huurders wat heeft geresulteerd in een prachtig eindersultaat zonder klachten van de huurders, Daar staat Stanza Bouw BV voor.

Uithoorn
Winkelcentrum Zijdelwaard Uithoorn

Regelmatig worden er plofkraken gedaan, in dit Winkelcentrum te Uithoorn heeft de bank besloten om niet terug te keren en hebben wij voor de eigenaar het centrum in oude staat terug gebracht wat inmiddels in verhuurd aan Beauty en Nail Studio

We doen waar we goed in zijn!

Nieuwbouw Projecten

Zelfs de grootste projecten beginnen soms met een simpel kladje met wat schetsen of ideeën. Stanza Bouw BV werkt volgens het principe van méédenken over onderscheidende oplossingen voor nieuwbouwprojecten. Een groot aantal van onze klanten heeft inmiddels onze snelheid en deskundigheid op het gebied van bouw én de kracht van ons creatieve denkproces ontdekt.

Stanza Bouw BV heeft succesvol gewerkt voor onder andere; De Waerdse Tempel, Kuuroord Thermen Bussloo, SKEEF BV, Lidl Nederland en particuliere opdrachtgevers.

Ook met u gaan we graag een goed gesprek aan over uw nieuwbouw.

meer
Renovatie Projecten

What you see is what you get? De uitstraling van een bouwwerk is zeker belangrijk bij bedrijfspanden en winkels. Maar ook in het particulier onroerend goed wil het oog ook wat. Niet verwonderlijk dat Stanza Bouw BV voor investeerders regelmatig in wooncomplexen de modernisering van keukens en badkamers grondig aanpakt. Ook zijn wij actief in de herinrichting van ontvangstruimtes en modernisering van volledige kantoorpanden, of zelfs het turnkey opleveren van gerestylede winkelcentra.

Renovatie betekent een duurzame investering in onroerend goed, zodat dit weer voldoet aan de actuele kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij denken én doen graag met u mee.

meer
Onderhoud Projecten

Met preventief planmatig onderhoud kunt u geld verdienen; achterstallig onderhoud brengt namelijk vaak veel meer kosten met zich mee. Stanza Bouw BV heeft zich gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en commercieel vastgoed. Deze periodieke werkzaamheden voeren wij uit voor pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, institutionele (en particuliere) beleggers en verenigingen van eigenaren in geheel Nederland.

Het woning-en winkelbestand waarin wij actief zijn, bedraagt circa 2600 woningen en 230.000 m2 winkeloppervlakte. Uitbreiding behoort zeker tot de mogelijkheden.

meer