Verbouw/Renovatie


Verbouw en renovatie garanderen, als het goed is, een duurzame investering in onroerend goed, zodat dit weer voldoet aan de actuele kwaliteits- en veiligheidseisen. In Stanza Bouw BV vindt u een deskundige partner, zowel tijdens het voorafgaande denkproces als in het daaropvolgende uitvoerende stadium. Bij Stanza Bouw BV kunt u vertrouwen op realisatie binnen het afgesproken tijdspad en budget. Volgens de kwaliteit die u van Stanza mag verwachten.

Drie voorbeelden uit de praktijk:Heiloo
Winkelcentrum 't Loo

Modern en actueel, dát was het allereerste wensenpakket voor renovatie van winkelcentrum 't Loo waarmee Stanza Bouw BV werd benaderd door de eigenaar. Creatief meedenken over de renovatiemogelijkheden was voor ons méér dan een mooie uitdaging. Inmiddels is de klus geklaard en heeft 't Loo een opvallende 'facelift' ondergaan. Na deze bouwkundige verjongingskuur heten meer dan 40 winkels en eetgelegenheden de bezoekers warm welkom voor de dagelijkse boodschappen in een plezierige sfeer, veelzijdig winkelen en wie weet daarna elkaar ontmoeten in een van de horecagelegenheden. Supermarkt, slagerij, delicatessenwinkel, wijnspeciaalzaak, vishandel, brood- en banketbakkers, dames- en herenmode, opticien, juwelier, bloemist, drogisterij. 't Loo heeft het! Stanza Bouw BV is blij dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen voor kwalitatief en stijlvol genieten.

Lijnden
FIAT Nederland B.V.

Nadat het Italiaanse FIAT-concern wereldwijd het Amerikaanse Chrysler had overgenomen (onder andere om de salespunten van Chrysler mede te gebruiken voor de verkoop van FIAT-modellen) moest er op het Nederlandse hoofdkantoor in Lijnden van alles aangepast worden om de nieuwe medewerkers een goede, arbo-verantwoorde werkplek te bieden. Stanza Bouw BV was vanaf het voorbereidende stadium al betrokken, en heeft samen met FIAT deze omvangrijke renovatie gerealiseerd.

Nederland
Lidl Nederland

De branche die zorgt voor onze primaire levensbehoeften (de dagelijkse boodschappen) is een onmisbare schakel in onze maatschappij. Logistieke stromen en transport (van winkelwagentjes tot de vele vrachtwagens die dagelijks af en aan rijden) spelen hier een grote rol. Arbotechnische werkomstandigheden op de bedrijfslocaties zijn daar erg belangrijk. Stanza Bouw BV is er best trots op ook deze supermarktketen tot onze bedrijfsketen te mogen rekenen. Lidl heeft ons de kans gegeven te doen waar we goed in zijn!

We doen waar we goed in zijn!

Nieuwbouw Projecten

Zelfs de grootste projecten beginnen soms met een simpel kladje met wat schetsen of ideeën. Stanza Bouw BV werkt volgens het principe van méédenken over onderscheidende oplossingen voor nieuwbouwprojecten. Een groot aantal van onze klanten heeft inmiddels onze snelheid en deskundigheid op het gebied van bouw én de kracht van ons creatieve denkproces ontdekt.

Stanza Bouw BV heeft succesvol gewerkt voor onder andere; De Waerdse Tempel, Kuuroord Thermen Bussloo, SKEEF BV, Lidl Nederland en particuliere opdrachtgevers.

Ook met u gaan we graag een goed gesprek aan over uw nieuwbouw.

meer
Renovatie Projecten

What you see is what you get? De uitstraling van een bouwwerk is zeker belangrijk bij bedrijfspanden en winkels. Maar ook in het particulier onroerend goed wil het oog ook wat. Niet verwonderlijk dat Stanza Bouw BV voor investeerders regelmatig in wooncomplexen de modernisering van keukens en badkamers grondig aanpakt. Ook zijn wij actief in de herinrichting van ontvangstruimtes en modernisering van volledige kantoorpanden, of zelfs het turnkey opleveren van gerestylede winkelcentra.

Renovatie betekent een duurzame investering in onroerend goed, zodat dit weer voldoet aan de actuele kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij denken én doen graag met u mee.

meer
Onderhoud Projecten

Met preventief planmatig onderhoud kunt u geld verdienen; achterstallig onderhoud brengt namelijk vaak veel meer kosten met zich mee. Stanza Bouw BV heeft zich gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en commercieel vastgoed. Deze periodieke werkzaamheden voeren wij uit voor pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, institutionele (en particuliere) beleggers en verenigingen van eigenaren in geheel Nederland.

Het woning-en winkelbestand waarin wij actief zijn, bedraagt circa 2600 woningen en 230.000 m2 winkeloppervlakte. Uitbreiding behoort zeker tot de mogelijkheden.

meer