Opbouwend samenwerken


Stanza Bouw BV denkt graag mee vanaf het allereerste idee om, samen met de opdrachtgever, te bouwen aan slimme en onderscheidende oplossingen voor nieuwbouwprojecten. Een flink aantal van onze klanten heeft inmiddels onze snelheid en deskundigheid op het gebied van bouwen kunnen ervaren: De Waerdse Tempel, Kuuroord Thermen Bussloo, SKEEF BV, Lidl Nederland en particuliere opdrachtgevers.

Een aantal voorbeelden uit de praktijk:Heerhugowaard


Heerhugowaard
bij Skeef

Bij Skeef maken ze er graag een feestje van. Bijvoorbeeld bij vrijgezellenparty of trouwerij, maar ook voor gewoon lekker 'onder ons' eten, borrelen of vergaderen. En wat te denken van feesten, met een sprookjesachtig uitzicht over het water en 's avonds op de lichtjes van de skyline van de stad van de zon. Actief en sportief bezig staat ook op het programma: rond of op het water, zoals met wakeboarden of de cable ski (waterskiën aan de kabelbaan). Dit is een populaire en snelgroeiende sport in Nederland en Skeef heeft de enige cable-skibaan in Noord-Holland. Skeef is een prachtproject dat wij samen tot een topaccommodatie hebben mogen maken.

Bussloo
Kuuroord Thermen

Kuuroord Thermen Bussloo is één van de grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland. Misschien wel de mooiste manier van ontspanning (of wie weet zelfs 'ontsnapping' uit de drukte van alledag?), gelegen aan het prachtige meer van Bussloo, vlakbij Apeldoorn, op de Veluwe. Dit omvangrijke project heeft Stanza Bouw BV samen met onze partner Redon Bouw te Vaassen tot stand gebracht.

Heerhugowaard
Waerdse Tempel

Het klonk ons destijds als muziek in de oren om mee te bouwen aan poppodium en uitgaanscentrum 'De Waerdse Tempel' in Heerhugowaard. Na een ontwikkelingstijd van zeven jaar, werd het geopend op 20 januari 2006 met een concert van BZN. Na een succesvolle start was De Waerdse Tempel helaas genoodzaakt op 1 januari 2012 de deuren te sluiten vanwege onrendabele exploitatie. Maar… er klinkt weer toekomstmuziek. In september zal er onder een nieuwe eigenaar een herstart krijgen, wij wensen ze veel succes.

We doen waar we goed in zijn!

Verbouw Projecten

Een verbouwing is vaak een ingrijpende beslissing, of het nu gaat om een interne verbouwing van een kantoor, de modernisering van een supermarkt of de upgrade van een compleet winkelcentrum. In Stanza Bouw BV vindt u een deskundige partner, zowel bij het voorafgaande denkproces als tijdens het daaropvolgende uitvoerende stadium. Afspraak = afspraak. Stanza Bouw BV staat garant voor realisatie binnen het afgesproken kader voor budget en tijdslijn. Volgens de kwaliteit die u van Stanza mag verwachten.

Verbouwingsideeën? Wij gaan graag met u om tafel.


meer
Renovatie Projecten

What you see is what you get? De uitstraling van een bouwwerk is zeker belangrijk bij bedrijfspanden en winkels. Maar ook in het particulier onroerend goed wil het oog ook wat. Niet verwonderlijk dat Stanza Bouw BV voor investeerders regelmatig in wooncomplexen de modernisering van keukens en badkamers grondig aanpakt. Ook zijn wij actief in de herinrichting van ontvangstruimtes en modernisering van volledige kantoorpanden, of zelfs het turnkey opleveren van gerestylede winkelcentra.

Renovatie betekent een duurzame investering in onroerend goed, zodat dit weer voldoet aan de actuele kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij denken én doen graag met u mee.

meer
Onderhoud Projecten

Met preventief planmatig onderhoud kunt u geld verdienen; achterstallig onderhoud brengt namelijk vaak veel meer kosten met zich mee. Stanza Bouw BV heeft zich gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en commercieel vastgoed. Deze periodieke werkzaamheden voeren wij uit voor pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, institutionele (en particuliere) beleggers en verenigingen van eigenaren in geheel Nederland.

Het woning-en winkelbestand waarin wij actief zijn, bedraagt circa 2600 woningen en 230.000 m2 winkeloppervlakte. Uitbreiding behoort zeker tot de mogelijkheden.

meer