Onderhoud als onze business


Stanza Bouw BV heeft zich gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en commercieel vastgoed. Deze periodieke werkzaamheden voeren wij uit voor pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, institutionele (en particuliere) beleggers en verenigingen van eigenaren in geheel Nederland. Het totale woning-en winkelbestand in de onderhoudsportefeuille van Stanza Bouw BV omvat zo'n 2600 woningen en circa 230.000 m2 winkeloppervlakte. Binnen het totaalonderhoud worden ook totaalrenovaties uitgevoerd zoals het turnkey opleveren van winkels, woningen en kantoren.

Investeren in duurzaamheid

Een goed onderhouden gebouw is niet alleen belangrijk voor een goede uitstraling, maar draagt ook bij aan de levensduur en de waarde van het onroerend goed. Denk bijvoorbeeld aan duurzame aspecten in het meerjaren-onderhoudsplan, zoals het plaatsen van beter isolerend glas bij de vervanging van kozijnen. Onderhoud varieert van de zogeheten 'kleine klusjes' waar onze opdrachtgevers niet aan toe komen tot het grootschalig, structureel onderhouden van wooncomplexen, bedrijfsgebouwen en winkelcentra.

Stanza Bouw BV voert dagelijks onderhoud voor onder meer Actys Wonen BV, Klépierre Nederland BV, Wereldhave, Colliers International Retail BV, HVMS , MVGM , VanderLinden Vastgoedmanagers, DELA Vastgoed, DTZ Zadelhoff Property Management BV, Delta Lloyd Vastgoed, SPF beheer, Bouwinvest Dutch Inst. Residential Fund, Atrium Vastgoedmanagement BV en Makro Nederland.

24-uursservice

Stanza Bouw BV is 24 uur per dag bereikbaar om spoedeisende onderhoudsklachten op te lossen.


Hieronder presenteren wij met gepaste trots een paar prachtige projecten die deel uitmaken van de Stanza-onderhoudsportefuille.Hilversum
Renting Industria

Tussen het historische centrum en het groene buitengebied van Hilversum prijkt de nieuw ontwikkelde wijk Villa Industria, met stoere appartementen, ruime maisonnettes en een eengezinswoningen.

Amsterdam
Appartementengebouw Statendam

Appartementengebouw Statendam (naast Eye en de toren ADAM) herbergt 108 vrije sector huurapppartementen en parkeerplaatsen in Overhoeks. Deze nieuwe wijk in Amsterdam-Noord werd door de New York Times benoemd tot nummer 3 'hot spot' van de wereld.

Haarlem
Appartementencomplex Neo Deo

Op de voormalige locatie van het Johannes Deo Gasthuis (vlakbij het centrum en het centraal station van Haarlem) staat appartementencomplex Deo Neo. De 74 vrije sector huurappartementen in de Kleverparkbuurt van Haarlem zijn een mooie aanvulling op onze onderhoudportefeuille.

Amsterdam
De Halve Maen

De Halve Maen (vernoemd naar een van de schepen van de VOC) is onderdeel van het Residentieel Kwartier in Overhoeks, de trendy nieuwe wijk in Amsterdam- Noord. De 86 huurappartementen in de vrije sector behoren tot de onderhoudportefeuille van Stanza Bouw BV.

Amsterdam
Woonmall Villa ArenA

Woonmall Villa ArenA (ontworpen door van Benthem Crouwel Architecten) was in het bouwjaar 1998 een ware primeur. Met 75.000 m² is het nog steeds het grootste woonwinkelcentrum van Nederland. Stanza Bouw BV vindt het onderhoud van dit toonaangevende winkelcentrum een project om trots op te zijn en is sinds de oplevering betrokken als onderhoudspartij.

We doen waar we goed in zijn!

Nieuwbouw Projecten

Zelfs de grootste projecten beginnen soms met een simpel kladje met wat schetsen of ideeën. Stanza Bouw BV werkt volgens het principe van méédenken over onderscheidende oplossingen voor nieuwbouwprojecten. Een groot aantal van onze klanten heeft inmiddels onze snelheid en deskundigheid op het gebied van bouw én de kracht van ons creatieve denkproces ontdekt.

Stanza Bouw BV heeft succesvol gewerkt voor onder andere; De Waerdse Tempel, Kuuroord Thermen Bussloo, SKEEF BV, Lidl Nederland en particuliere opdrachtgevers.

Ook met u gaan we graag een goed gesprek aan over uw nieuwbouw.

meer
Verbouw Projecten

Een verbouwing is vaak een ingrijpende beslissing, of het nu gaat om een interne verbouwing van een kantoor, de modernisering van een supermarkt of de upgrade van een compleet winkelcentrum. In Stanza Bouw BV vindt u een deskundige partner, zowel bij het voorafgaande denkproces als tijdens het daaropvolgende uitvoerende stadium. Afspraak = afspraak. Stanza Bouw BV staat garant voor realisatie binnen het afgesproken kader voor budget en tijdslijn. Volgens de kwaliteit die u van Stanza mag verwachten.

Verbouwingsideeën? Wij gaan graag met u om tafel.


meer
Renovatie Projecten

What you see is what you get? De uitstraling van een bouwwerk is zeker belangrijk bij bedrijfspanden en winkels. Maar ook in het particulier onroerend goed wil het oog ook wat. Niet verwonderlijk dat Stanza Bouw BV voor investeerders regelmatig in wooncomplexen de modernisering van keukens en badkamers grondig aanpakt. Ook zijn wij actief in de herinrichting van ontvangstruimtes en modernisering van volledige kantoorpanden, of zelfs het turnkey opleveren van gerestylede winkelcentra.

Renovatie betekent een duurzame investering in onroerend goed, zodat dit weer voldoet aan de actuele kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij denken én doen graag met u mee.

meer