Onderhoud als onze business


Stanza Bouw BV heeft zich gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en commercieel vastgoed. Deze periodieke werkzaamheden voeren wij uit voor pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, institutionele (en particuliere) beleggers en verenigingen van eigenaren in geheel Nederland. Het totale woning-en winkelbestand in de onderhoudsportefeuille van Stanza Bouw BV omvat zo'n 2600 woningen en circa 230.000 m2 winkeloppervlakte. Binnen het totaalonderhoud worden ook totaalrenovaties uitgevoerd zoals het turnkey opleveren van winkels, woningen en kantoren.

Investeren in duurzaamheid

Een goed onderhouden gebouw is niet alleen belangrijk voor een goede uitstraling, maar draagt ook bij aan de levensduur en de waarde van het onroerend goed. Denk bijvoorbeeld aan duurzame aspecten in het meerjaren-onderhoudsplan, zoals het plaatsen van beter isolerend glas bij de vervanging van kozijnen. Onderhoud varieert van de zogeheten 'kleine klusjes' waar onze opdrachtgevers niet aan toe komen tot het grootschalig, structureel onderhouden van wooncomplexen, bedrijfsgebouwen en winkelcentra.

Stanza Bouw BV voert dagelijks onderhoud voor onder meer: Bouwinvest Dutch Inst. Residential Fund, Vesteda ,Dierenbescherming Nederland BV, Pensioenfonds Metaal en Techniek BV, SPF Beheer, Klépierre Nederland BV, Colliers International Retail, MVGM, VanderLinden Vastgoedmanagers, Prismaat Makelaar, Hoen Vastgoed, Accres Real Estate B.V., CBRE B.V. | Property Management Retail, Gemeente Hilversum

24-uursservice

Stanza Bouw BV is 24 uur per dag bereikbaar om spoedeisende onderhoudsklachten op te lossen,
u kunt ons storingsnummer bellen: 06 - 53 651 215


Hieronder presenteren wij met gepaste trots een paar prachtige projecten die deel uitmaken van de Stanza-onderhoudsportefuille.Amsterdam
Bercylaan te Amsterdam

Voor Pensioenfonds Metaal en Techniek NV en MVGM doen wij onder de rook van het filmmuseum EYE en de A-Dam Toren het onderhoud van deze mooie woontoren B Mine. Deze is gelegen aan de Bercylaan te Amsterdam Noord. Deze woontoren heeft 147 appartementen met allemaal een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Amsterdam
  • damrak amsterdam
  • projecten-onderhoud_appartementencomplex_damrak-amsterdam-2
damrak amsterdam1 projecten-onderhoud_appartementencomplex_damrak-amsterdam-22

Winkelcomplex Damrak

Dit mooie winkelcomplex op het Damrak te Amsterdam is onderdeel van onze onderhoudsportefeuille voor Bouwinvest en Collier, Het pand is in zijn geheel verhuurd aan de C&A en Primark. Dit gebouw is herkenbaar in Amsterdam door zijn prachtige doorloop met mozaiekplafond aan de Beurspassage deze verbindt het Damrak met de Nieuwedijk. Het mozaiek dat de naam 'Amsterdam Oersoep' draagt, is bedoeld als een ode aan de Amsterdamse grachten en is gemaakt door kunstenaars Arno Coenen en Iris Roskam.

Heerhugowaard
31 all-electric eengezinswoningen De Draai

Voor onze relatie Vesteda onderhouden wij deze mooie woningportefuillie van 400 stuks in Noord Holland. Te weten Heerhugowaard, Alkmaar, Heemskerk en Castricum

Hoofddorp
Dierenbescherming Nederland

Voor de Dierenbescherming in Nederland met een 60 tal gebouwen in Nederland doen wij regelmatig onderhoudswerkzaamheden. Het belangrijkste voor de dierenbescherming is de hulp aan Dieren wat ze 24 uur per dag doen maar aan ons de taak om de gebouwen in correcte staat te houden, Stanza Bouw BV draagt daar graag zijn steen aan bij.

Amsterdam
Woonmall Villa ArenA

Woonmall Villa ArenA (ontworpen door van Benthem Crouwel Architecten) was in het bouwjaar 1998 een ware primeur. Met 75.000 m² is het nog steeds het grootste woonwinkelcentrum van Nederland. Stanza Bouw BV vindt het onderhoud van dit toonaangevende winkelcentrum een project om trots op te zijn en is sinds de oplevering betrokken als onderhoudspartij.

We doen waar we goed in zijn!

Nieuwbouw Projecten

Zelfs de grootste projecten beginnen soms met een simpel kladje met wat schetsen of ideeën. Stanza Bouw BV werkt volgens het principe van méédenken over onderscheidende oplossingen voor nieuwbouwprojecten. Een groot aantal van onze klanten heeft inmiddels onze snelheid en deskundigheid op het gebied van bouw én de kracht van ons creatieve denkproces ontdekt.

Stanza Bouw BV heeft succesvol gewerkt voor onder andere; De Waerdse Tempel, Kuuroord Thermen Bussloo, SKEEF BV, Lidl Nederland en particuliere opdrachtgevers.

Ook met u gaan we graag een goed gesprek aan over uw nieuwbouw.

meer
Verbouw Projecten

Een verbouwing is vaak een ingrijpende beslissing, of het nu gaat om een interne verbouwing van een kantoor, de modernisering van een supermarkt of de upgrade van een compleet winkelcentrum. In Stanza Bouw BV vindt u een deskundige partner, zowel bij het voorafgaande denkproces als tijdens het daaropvolgende uitvoerende stadium. Afspraak = afspraak. Stanza Bouw BV staat garant voor realisatie binnen het afgesproken kader voor budget en tijdslijn. Volgens de kwaliteit die u van Stanza mag verwachten.

Verbouwingsideeën? Wij gaan graag met u om tafel.


meer
Renovatie Projecten

What you see is what you get? De uitstraling van een bouwwerk is zeker belangrijk bij bedrijfspanden en winkels. Maar ook in het particulier onroerend goed wil het oog ook wat. Niet verwonderlijk dat Stanza Bouw BV voor investeerders regelmatig in wooncomplexen de modernisering van keukens en badkamers grondig aanpakt. Ook zijn wij actief in de herinrichting van ontvangstruimtes en modernisering van volledige kantoorpanden, of zelfs het turnkey opleveren van gerestylede winkelcentra.

Renovatie betekent een duurzame investering in onroerend goed, zodat dit weer voldoet aan de actuele kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij denken én doen graag met u mee.

meer